22Missioforum
Missioforum on lähetystyön verkostoitumistapahtuma, jossa lähetystyöntekijät ja lähettäjät, seurakuntien ja lähetysjärjestöjen edustajat sekä lähetystyön ystävät voivat tavata toisiaan.

Missioforumin tavoitteena on luoda yhteisen oppimisen foorumi, jossa Sinulla on mahdollisuus innostua lähetystyöstä ja osallistua Jumalan lähetykseen. Tapahtuman järjestää Suomen Ev.lut. Kansanlähetys yhteistyössä Medialähetysjärjestö Sansansaattajien kanssa.

Missioforumin teemana on Kotona täällä ja taivaassa. Viikonlopun aikana käsitellään mm. SAT-7-medialähetystyötä, maailmanlaajuista pakolaiskirkkoa sekä Keski-Aasian työtä. Myös lyhytaikainen lähetystyö on esillä kansainvälisyyslinjan opiskelijoiden kertomusten ja haastattelujen kautta.
Etunimi *
Sukunimi *
Osallistumiseni alkaa (PP.KK.VVVV TT:MM) *
Osallistumiseni loppuu (PP.KK.VVVV TT:MM) *
Katuosoite *
Postinumero *
Toimipaikka
Syntymäaika(PP.KK.VVVV)
Matkapuhelin *
Sähköposti koti *
Osallistuminen ja majoitustarve *
      Osallistun pe-su
      Osallistun pe-la
      Osallistun vain lauantaina
      Osallistun vain sunnuntaina
      Tarvitsen majoituksen
Tarvitsen majoitusta *
Kyllä   Ei
Lisätiedot (HUOM ruokavaliotiedot pyydetään seuraavalla sivulla)
Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä myöhemmin täyttämällä lomakkeen uudelleen


Henkilötiedot tallennetaan Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen, piirijärjestöjen, Uuden Tien ja Kansanlähetysopiston yhteisrekisteriin. Tietoja käytetään tietosuoja-asetuksen mukaisesti velvoitteiden hoitoon, toiminnasta tiedottamiseen, markkinointiin ja yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Yhteydenotot: rekisteri@sekl.fi.