22Globaalit Megatrendit ja Jumalan lähetys -foorumi - NETTI
Globaalit Megatrendit ja Jumalan lähetys -foorumi on Kansanlähetyksen vuosittainen missiologinen foorumi, jossa avataan ikkunoita lähetyksen maailmaan.

Kristus rakentaa kirkkoaan keskiaasialaisten pakolaisten keskuuteen. Vuoden 2022 foorumissa pohditaan muun muassa seuraavia teemoja:
-Pakolaiskirkko keskiaasialaisten pakolaisten parissa on jo olemassa, mutta se hakee muotoaan. Tehtävämme on rohkaista ja varustaa pakolaiskirkkoa.
-Mitkä tapahtumat ja muutokset ovat mahdollistaneet pakolaiskirkon synnyn? Mitä on tapahtunut, jotta herätys on syntynyt keskiaasialaisten pakolaisten parissa?
- Missä me Pohjolan kristityt ja keskiaasialaiset kristityt tarvitsemme toisiamme ja voimme tukea toisiamme? Ymmärrämme, että pakolaiskirkolla on paljon annettavaa meille suomalaisille.

Etunimi *
Sukunimi *
Osallistumiseni alkaa (PP.KK.VVVV TT:MM)
Osallistumiseni loppuu (PP.KK.VVVV TT:MM)
Katuosoite *
Postinumero *
Toimipaikka
Syntymäaika(PP.KK.VVVV) *
Matkapuhelin
Työpuhelin *
Sähköposti koti *
Lisätiedot (HUOM ruokavaliotiedot pyydetään seuraavalla sivulla)
Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä myöhemmin täyttämällä lomakkeen uudelleen


Henkilötiedot tallennetaan Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen, piirijärjestöjen, Uuden Tien ja Kansanlähetysopiston yhteisrekisteriin. Tietoja käytetään tietosuoja-asetuksen mukaisesti velvoitteiden hoitoon, toiminnasta tiedottamiseen, markkinointiin ja yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Yhteydenotot: rekisteri@sekl.fi.