24Missioforum - NETTI
Tapahtuman teemana on Kotiovelta maailman ääriin asti. Jeesuksen lähetyskäsky on edelleen ajankohtainen: se kutsuu lähtemään liikkeelle ja lähettämään. Tapahtumassa katsomme yhdessä lähetystyön tulevaisuuteen ja hahmottelemme sitä, miltä se voisi näyttää. Miten voimme kertoa Jeesuksesta helposti ymmärrettävällä tavalla tässä ajassa? Ja lopuksi kyselemme, mikä voi olla Sinun paikkasi lähetystyössä? Muun muassa näitä kysymyksiä käsittelemme yhdessä viikonlopun aikana.

Tapahtumassa saat kuulla Kansanlähetyksen lähetystyöstä Etu-Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Venäjällä. Puheenvuoroja käyttävät yhteistyökumppanimme eri lähetysjärjestöistä, lähetystyöntekijämme sekä lyhytaikaisen lähetystyön tehtävissä toimineet nuoret aikuiset. Jaamme innostavia tarinoita siitä, mikä merkitys lähetystyöllä on ja mihin suuntaan lähetystyömme on menossa. Keskustelemme myös siitä, millaisen maailman keskellä nykyajan lähetystyöntekijä toimii omassa arjessaan.
Etunimi *
Sukunimi *
Osallistumiseni alkaa (PP.KK.VVVV TT:MM)
Osallistumiseni loppuu (PP.KK.VVVV TT:MM)
Katuosoite *
Postinumero *
Toimipaikka
Syntymäaika(PP.KK.VVVV) *
Matkapuhelin
Sähköposti koti
Tarvitsen majoitusta *
Kyllä   Ei
Äidinkieli *
Pääasiallinen toiminta *
Tutkinto *
Lisätiedot (HUOM ruokavaliotiedot pyydetään seuraavalla sivulla)
Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä myöhemmin täyttämällä lomakkeen uudelleen


Henkilötiedot tallennetaan Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen, piirijärjestöjen, Uuden Tien ja Kansanlähetysopiston yhteisrekisteriin. Tietoja käytetään tietosuoja-asetuksen mukaisesti velvoitteiden hoitoon, toiminnasta tiedottamiseen, markkinointiin ja yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Yhteydenotot: rekisteri@sekl.fi.